„Viața ne poate pregăti intens pentru un singur moment.”

Frumoasa poveste de viață a lui Lorin Geanta

Toată experiența pe care am acumulat-o de-a lungul anilor, toate visele, toate așteptările noastre, toate eșecurile și transformările de care am avut parte – acest cumul de factori ne-a pregătit pentru ceea ce trăim astăzi.

Povestea de viață a lui Lorin Geantă se țese frumos, așezat, cu calm, dar dintr-odată ia o turnură pe care nu mulți ar accepta-o. Deși lucra de ceva timp la o firmă de tâmplărie din Suceava și nici prin gând nu i-ar fi trecut să facă o schimbare majoră în viața lui, Lorin a făcut un pas uriaș.

„Nu îmi plac schimbările. Sunt un om așezat, care are rutina lui și care se simte confortabil într-un mediu de care simte că aparține, dar în momentul în care am aflat de Maurer Imobiliare s-a trezit ceva în mine – un semn de întrebare, un , așa că m-am urcat în mașină și am pornit spre Brașov.

Când am ajuns în comunitatea Avantgarden3 a fost dragoste la prima vedere. Ordinea, spațiile verzi și panorama unică în țară m-au cucerit din prima clipă”, începe Lorin.

Așa se face că, după ce a analizat bine situația, Lorin a ajuns să fie angajatul companiei Maurer Imobiliare.

Calmul și așezarea din glasul lui Lorin oferă o anume siguranță și încredere, astfel nu de puține ori clienții și-au deschis sufletul în fața lui.

Povestea de viață a lui Lorin poate fi și povestea ta. El a crezut în visurile sale, iar Maurer Imobiliare îți construiește, pas cu pas, aceste visuri.

 

Dacă dorești ofertele noastre de apartamente, intra in legatura cu Lorin la numarul de telefon 0771 601 980 sau scrie-i pe adresa de email: lorin.geanta@maurer-residence.ro
Suntem alături de tine!