Povestea lui Gabriel Costea poate fi povestea ta:

„Succesul atunci când este atribuit doar Celui care ține în Mâna Sa toate lucrurile, nu are cum să nu fie o binecuvântare pentru toți.”

Nu ai cum să nu simți energia pe care o emană: prin privire, prin zâmbet. Nu ai cum să nu remarci dedicarea și faptul că respiră visuri și gânduri despre viitor prin toți porii. Nu ai cum să nu remarci faptul că iubește ce face, iar întâlnirea pe care o vei avea cu el îți poate transforma viața. Crede în munca lui, crede în proiectul pe care îl reprezintă și se pune în pielea fiecărui client care îi calcă pragul.

Povestea lui Gabriel Costea are punctul de pornire cu mult timp în urmă: ”Am început în acest domeniu vânzând bomboane. Șeful meu de atunci mi-a pus în brațe o listă cu străzi, iar eu trebuia să merg din magazin în magazin și să conving vânzătorii și patronii să comande bomboane de la mine. Pare o joacă de copil, însă după primele zece refuzuri, m-am așezat pe bordură și mă gândeam ce strategie să aplic, cum să îi conving să cumpere de la mine. Minunea s-a întâmplat și am terminat ziua cu o comandă uriașă”, povestește amuzat Gabi.

Timpul a trecut, iar ”setea” lui de autodepășire l-a determinat să își perfecționeze latura profesională, investind în studii, seminarii și cursuri care l-au creionat în omul care este astăzi: ”În munca pe care o fac nu există jumătăți de măsură. În momentul în care am înțeles acest lucru, succesul a venit de la sine. Procentajul de 100% înseamnă pentru mine să știu că omul care iese pe ușă este pe deplin mulțumit de ce i-am prezentat eu, numai atunci (când știu că am dat totul) nu mai ”vânezi” rezultate, pentru că ai certitudinea că ele vor veni”, continuă Gabriel.

În proiectul Maurer Imobiliare – Maurer Villas – Gabriel crede cu toată ființa lui: ”Știu că domnul Maurer este un om pus deoparte. Știu că promisiunile lui sunt 100% respectate, nu este omul jumătăților de măsură, nu este omul compromisului, așa că atunci când am decis să vin în familia Maurer Imobiliare a fost un simțământ de ”acasă”, de ”familie”, sentiment pe care nu l-am mai avut până acum. Colegii mei sunt extraordinari, colabărăm și ne ajutăm foarte mult, iar pentru mine aceste lucruri contează foarte mult”, spune Gabi.

Gabriel Costea crede că viitorul va fi scris împreună cu voi.

Gabriel Costea crede că Maurer Imobiliare construiește si visurile lui.

 

Dacă dorești ofertele noastre de apartamente, intra in legatura cu Gabriel la numarul de telefon 0725 219 962 sau scrie-i pe adresa de email: gabriel.costea@maurer-residence.ro
Suntem alături de tine!