Povestea Andradei Moldovan:

„Oamenii cu suflet frumos au vieți curate și clare.”

Oamenii au țeluri bine stabilite, însă mai presus de toate știu că nu pot realiza nimic de unii singuri, ci doar cu ajutor: ajutorul venit de sus și ajutorul celor din jurul lor.

Andrada Moldovan este omul pe care îl îndrăgești de la prima vedere: este sigură pe ea, determinată, iar povestea ei de viață este impresionantă. ”Domnul și doamna Maurer mi-au propus în repetate rânduri să devin agent pe vânzări și i-am refuzat pentru că nu eram sigură pe mine, pe ce pot să fac. Siguranța unui salariu era viatală pentru mine și familia mea. Am trecut prin experiența grea de a-mi pierde casa, deoarece făcusem un credit în franci elvețieni și nu ne-am mai putut plăti ratele. Astfel, pot spune că am luat-o de la zero și nu îmi puteam permite să risc ceva – pentru că puneam în primejdie stabilitatea familiei mele. Însă, în vara acestui an, doamna Maurer a venit la mine, mi-a prezentat proiectul Maurer Villas și m-am îndrăgostit de frumusețea și perspectivele de viitor pe care le oferă”, spune Andra.

De când a început pe partea aceasta, de consilier la Departamentul Vânzări, a avut experiențe extraordinare: ”Am văzut cum Dumnezeu chiar răspunde la rugăciuni. Niciodată nu i-am cerut lui Dumnezeu lucruri clare, mă rugam pentru sănătate, pentru înțelegere, pentru pace, niciodată nu i-am cerut lucruri punctuale. Însă când m-am angajat ca și consilier de vânzări i-am cerut lui Dumnezeu să îmi arate dacă sunt potrivită pentru acest job, ajutându-mă să vând bine, chiar dacă nu aveam experiență în acest domeniu. Așa se face că în prima lună am semnat peste 10 contracte și am știut că este planul lui Dumnezeu să fiu aici”, continuă Andra.

Andrada nu crede în noroc, ci spune foarte clar și răspicat: ”Norocul este locul unde oportunitatea se întâlnește cu pregătirea”, așadar, pragmatic, trebuie să îți construiești foarte bine un viitor, dacă vrei să ai parte de stabilitate.

Venirea Andradei în echipa de vânzări a Maurer Imobiliare este ca o parte care completează întregul. Și ne bucurăm în fiecare zi pentru acest lucru.

Andrada, mai presus de toate crede în visuri. În visurile construite de Maurer Imobiliare.

 

Dacă dorești ofertele noastre de apartamente, intra in legatura cu Andrada la numarul de telefon 0725 219 961 sau scrie-i pe adresa de email: andrada.moldovan@maurer-residence.ro.
Suntem alături de tine!